понеделник, 2 февруари 2015 г.

Победителите в Класация 2014

След цял месец гласуване, ето че най-накрая си имаме и победители!!!
За статистиката набързо ще спомена няколко цифри. 
266 са публикуваните коментари
319 е общият брой гласували
332 са подадените гласове (някои от вас са гласували за повече от един фаворит)
Благодаря ви от все сърце за интереса и отделеното време! Радвам се, че и тази година с общи усилия успяхме да си направим нашата класация.
А ето и победителите в нея!


На първо място на почетната стълбичка се покачи № 10 Мечо моряк! Тази торта се оказа най-любима за 61 от вас. На второ място се подреди № 4 Бяла роза. Тя събра 44 от вашите гласове. Само с няколко гласа по-малко на трета позиция класирахте № 8 Лаленца. В нейна подкрепа са дали своя вот 41 човека. 
Челната тройка следват:
четвърто място -№3 Валентински сърца и №15 Сладко момиченце с по 28 гласа
пето място - №18 Снежко и Елена със 17 гласа
шесто място - №19 Коледни пиленца и №20 Празнични с по 16 гласа
седмо място - №11 Бяло и лилаво с 12 гласа
осмо място - №1 Зимни птици, №2 Ретро момиченца и №6 Пролетни птици с по 11 гласа
девето място - №5 Бесни пилци с 10 гласа
десето място - №14 Хортензии и рози с 8 гласа
След тях се нареждат №7 Горски теменужки със 7 гласа, №9 Малкото моряче с 5 гласа, №13 Пилета младоженци с 3 гласа, № 12 Хелоу Кити с 2 гласа, № 17 Винтидж къщички за птици с 1 глас. На последно място е №16 Пеперуди. За тези курабийки не е гласувал абсолютно никой. Явно тази година ще трябва да се заема по-сериозно с изработването на пеперуди, та да се науча да ги правя достатъчно красиви. :))) 

Както много добре знаете, избираме победител и сред вас - гласувалите. Тази година поверих отговорната задача на Денис, Давид и Девин. На еднакви по големина листчета Денис написа цифрите от 0 до 9 за единиците, Давид - от 0 до 9 за десетиците, а Девин - от 0 до 3 за стотиците (на него най-лесното, че нали е най-малък). Сгънатите листчета сложихме в три купички. Моля да обърнете внимание, че купичките цветово са в унисон с тениските на членовете на комисията! Всеки от тях изтегли по едно листче от своята купичка под зоркия поглед на председателя на комисията Дамян. Едвам го удържахме да не се включи и той в тегленето. Съдейки по желанието му да вземе всички листчета, мисля, че според него всички трябва да спечелят, но няма как. :) 
Пръв тегли листче Девин. Падна се цифрата 3 за стотиците. 


Тъй като общият брой гласували е 319, за десетиците трябваше да оставим само цифрите 0 и 1. Затова от купичката на Давид извадихме останалите листчета, а той избра цифрата 0. 


Накрая и Денис избра своята цифра. Тя отново се оказа 3. 


Така полученото число бе 303!!!


А под този номер в списъка с гласували стои името Виктория Георгиева, оставила следния коментар:
Viktoria Georgieva - 15
Dean Mihov - 10
Patrisia Mihova - 11
S pojelanie za sporna i zdrava 2015 g. na zialoto ti semeistvo!

Както е видно, тя е дала своя глас за №15 - Сладко момиченце. Да са й сладки и декорираните меденки, които ще получи като подарък от мен. 
Честито, Виктория! Очаквам да се свържете с мен, за да се разберем кога и как ще си получите наградата. И дано късметът е все така с вас и занапред!

Ето и списъка с всички, които взеха участие в Класация 2014. Благодаря ви още веднъж за интереса, за прекрасните думи по адрес на моите творения и за страхотните пожелания към мен и семейството ми! Желая и на вас една спорна, късметлийска и щастлива 2015!!! И дай Боже, догодина да си направим и Класация 2015!












3 коментара:

  1. Честито на късметлийката! За мен остава надеждата в следващата Класация 2015. Хубава година на всички!

    ОтговорИзтриване
  2. Честито на късметлийката! А на теб, Бубе, желая здраве и вдъхновение, за да продължаваш да ни радваш! Нали знаеш, че създаваш красота... :)
    А за пеперудките (не знаеш колко обичам тези прекрасни създания!) - по-скоро тази година сме били някак "единодушни", не мисля, че не са оценени при теб. ;)
    Поздрави най-сърдечни, бъди все така себе си! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Честито на Виктория! Това хубаво име явно увеличава шанса за победи :-)
    Пеперудите не знам как са излетели извън магическия цилиндър на класацията, но по Коледно време кой ти мисли за летящи красавици!
    Буболинке, я организирай една междинна Великденска класацийка на тема "цветя и пеперуди", да видиш как всичко ще си дойде на място!
    Така шансът за победител сред нас се увеличава! На теб се пада да раздаваш курабийки два пъти в годината, нооооооооооо - веселбата ще си заслужава.
    Албена Иванова

    ОтговорИзтриване